Sex spel online svensk gratis porrfilm

Det här menar experter på Brottsförebyggande rådet och efterlyser nu en större medvetenhet, framförallt från kvällspressen. Reportrar: Frilansjournalisterna Sigrid Melchior och Aleksandra Eriksson. Sveriges Radio 00:34:52 Självprövning av medier efter Benny Fredissons självmord I måndags kom uppgiften att Benny Fredriksson, som under 16 år varit VD för Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, tagit sitt liv under en resa i Australien. Turkiet behåller trycket mot medier - men har bytt metoder Det har nu gått tre år sen vi sände ett reportage om att Turkiet hade flest fängslade journalister i världen. Men när vi började ställa frågor, då försvann texten från. Hör även också producenten bakom kameran, journalisterna som bevakade, TV-cheferna som minns, Meral som blev löpsedelskändis och Cimon som är kritisk till dokusåpor efter sin medverkan i Paradise Hotel. I maj 2015 uppmärksammade vi här i Medierna ett växande problem med att anonyma skribenter haussar upp sitt egna aktieinnehav i etablerade mediers så kallade börsforum. Så vilka krav kan och bör man ställa på journalister som rör sig i ett nytt medielandskap? Sveriges Radio 00:34:46 Korrarnas allt-i-allo I skuggan av de stora utrikeskorrespondenterna finns fixare.

Var det rätt av Expressen att publicera eller gick tidningen kriminella gängs ärenden när man gjorde det? I en debattartikel på sajten Nyheter 24 menade man att man i DN blivit felciterade och i samband med artikeln blev vi på Medierna uppringda av en PR-konsult som ville sälja in storyn om hur mediesverige missuppfattat det hela. 3 Sat, 09:03: 3951 Okritiskt av TT om spårare När nyhetsbyrån TT publicerar något så är ju det speciellt eftersom artiklarna hamnar i tidningar över hela landet och får enorm spridning. Mattias Pleijel har besökt redaktioner som valt helt olika linjer i den här frågan. Här, här bor en busschaufför som i lokaltidningen hängdes ut för att ha visat porr på en buss med skolbarn. . Och vad får det för konsekvenser? 3 Sat, 14:00: 3951 Jan Guillou och kultursidors sanningar Vi intervjuar Jan Guillou om kulturjournalistiken och dess ibland svävande förhållande till faktariktighet, som han slagits mot en hel del under sin karriär. Men hur gör en nyhetsredaktion när regeringen ringer och erbjuder sig för en intervju men på stränga villkor?

Det här är något som inte går att köpa för pengar. Husby blev känt över hela världen. Aftonbladet anklagas för hyckleri i nyhetsbevakning av sig själva Under veckan har TV4-nyheterna rapporterat löpande om anklagelserna mot den egna medarbetaren. Al-Zaidi svarar med egna ord. Men Sida säger att det inte finns några misstankar om att biståndspengarna används felaktigt - och på organisationen Trosgnistan är man upprörda över reportaget - som man anser vara osakligt och försåtligt uppbyggt, för att skapa en koppling som inte finns mellan deras förböner och. Reporter: Blenda Setterwall Klingert Mediebudorden del 5: censur! Reporter: Karin Hållsten Jack Werner om etik på nätet: En lucka i allmänbildningen Samtidigt som tonläget varit mycket högt om etiken i journalisternas arbetsmetoder finns också en annan viktig diskussion att ta, tycker vår sociala medier-krönikör Jack Werner.

Är det då reklam du gör eller är det helt enkelt bara din personliga åsikt du sprider? Om Kalla Faktas uppföljning av kritiserat reportage om Ersta barnhospice Tidigare i höstas fick TV4:s Kalla Fakta massiv kritik för sitt program om Lilla Erstagårdens barnhospice utanför Stockholm. I veckan var det dags igen. För i historien om kyrkklockorna i Växjö har turerna varit många. De senaste tio åren har sex av tidningens skribenter dödats. . Något som i sin tur lett till att det börjat växa fram en egen ekonomi kring Facebookgrupperna. Hon gifte sig med en av världens mest eftersökta terrorister och levde som salafistisk hustru, dvs skötte barnen och hemmet. Och eftersom tanken är att Myndigheten för radio TV:s utredning ska fungera som underlag för politikerna väntar förstås hela branschen spänt på slutsatserna. Den fick stort genomslag och följdes av stora rubriker om de konkursmässiga regionerna. Reporter: Tove Palén Sveriges Radio 00:29:48 TV-kriget hårdnar  Trots att tv-tittandet minskar så har TV4 aldrig haft så bra halvår som den här vintern och våren.

Och på en del ekonomiredaktioner finns också fristående skribenter som själva kan äga ett fondbolag, men som återkommande på redaktionell plats ger läsarna insiderkrönikor och tekniska analyser. Varför ser det ut såhär? Så en hel bransch undrar just nu, vad händer egentligen? Ett område där det under flera år stått still, trots att branschens förutsättningar förändrats totalt. Vår reporter Ebba Kulneff ringde upp den avgående chefredaktören. .

Nyheter om att ett parti backar, ett annat går framåt, eller att opinionen förändrats i en viss sakfråga. I veckan fick vi ett tydligt exempel på det när utredningen kring det nedskjutna planet MH17 skulle presenteras. Sveriges Radio 00:34:50 Reporter röjde källa säkerhetsrutiner under lupp  Det är en grundlagsskyddad rättighet att anonymt kunna lämna uppgifter till en journalist för publicering. Sveriges Radio 00:34:45 Putinvänligt mediehus källa i Mittmedias utrikesbevakning Den statskontrollerade ryska mediekanalen RT har av Säpo klassats som ett centralt propagandaverktyg för Kreml och Putin. Uppgifter i veckan: Mittmedia på väg att säljas till Polaris  I veckan har det kommit uppgifter om en affär som totalt ritar om tidningsägandet i stora delar av Sverige. Dagens Nyheter skrev med rubriken 19-årige Cruz var medlem i vit nationalistmilis och TT skrev om en extrem vit-maktgrupp.

Men nu, januari 2016, sex månader senare, har den bedömningen uppenbarligen ändrats. Det var en nyhet som fick stor spridning i slutet av förra n kom till ur en webbenkät hos den populära barn- och ungdomstidningen Kamratposten, där tidningen bett sina läsare att svara på olika frågor om sin vardag. . Tonchi Percan har tittat närmare på den här frågan. (AP-fondernas lyxliv för skattepengar, Tillväxtverkets finmiddag på Grand Hotel, Stiftelsen för Strategisk forskning i Blå Hallen och Säpos extravaganta fest med James Bond-tema) Och som alltid när dreven går igång kan även smått bli stort - och för varje avslöjande sjunker ribban för vad som. Dom slår fast att det läggs 5,7 miljarder skattekronor på representation, kurser och konferenser. Vad är det som har hänt? Helgehype i medierna Det började med ett gammalt hederligt tips och en blygsam artikel i den lilla lokaltidningen.

Det kostar 1,2 miljoner kronor för att byta en dörr, skrev tidningen. SVT stoppar ännu en tv-serie efter tvist om kontraktsbrott Produktionsbolag som gör tv på uppdrag av Sveriges Television ska följa de regler som styr public service-bolagen i Sverige. Sveriges Radio 00:34:46 3 Sat, 12:00: 3951 Sveriges Radio 00:34:46 3 Sat, 09:00: 3951 Sveriges Radio 00:34:47 I radions serie På spaning efter Europa kan ett samtal i Aten eller Sarajevo  i själva verket vara gjort i studio här hemma i Sverige. Serien är en granskning av vetenskapligheten bakom Livsmedelsverkets kostråd och pekar på flera fall där myndigheten hattat fram och tillbaka i sina råd. En organisation som driver ett projekt i Rumänien där romer flätar korgar som säljs i Sverige.

Klippet där den kinesiske OS-simmaren Fu Yuanhui står böjd med handen för magen och berättar för TV-teamet att hon inte simmat så bra för att hon fick mens kvällen innan. När vi här i Medierna ställde kritiska frågor till TV4 om deras källor och belägg, hänvisade reportrarna till att de hade mer på fötter, att publiceringen inte var avslutad, utan pågående och att fler experter skulle komma. . Hur bestämmer redaktionerna vem som ska kallas vad? Nattbevakning på dagen från andra sidan jorden En stor del av den nattliga nyhetsuppdateringen i Sverige sköts av Nyhetsbyrån. Reporter: Jonna Westin Konstruktiv nyhetstrend Skildrar journalistiken verkligheten på ett rättvisande sätt?   Bara några timmar efter åklagarens besked i januari, träffade Johan Cedersjö Lasse Kronér för att höra hans version av de tre månader som varit och konsekvenserna av den mediebevakning som skett. I samstämmig kör rapporterades det till exempel om skottlossningar runt om i Stockholm bara timmar efter lastbilens framfart på Drottninggatan som hittills tagit fyra liv.

Vid sidan om #JesuisCharlie ger nu även #JenesuispasCharlie många träffar. Det obalanserade urvalet har fått många tunga debattörer att ifrågasätta Ekots opartiskhet. Reporter: Tove Palén rss:3 Sat, 05:00: 3951 Så kan kriminella gäng få draghjälp av medier Att medier berättar om och granskar de kriminella gängen runt om i Sverige är självklart och det är också något som görs regelbundet. . Under namnet Public Service kommissionen och med den uppenbara avsikten att ge sken av statlig utredning, betalar medieföretagen för en egen utredning av hur public service fungerar. Han är inte välkommen då han enligt Facebooks nordiska kommunikationschef, Peter Münster, är för påläst. . Men frågan är om någonting är på väg att ske nu? Och även om tidsavståndet ökar så minskar inte intresset för ett av dem kanske mest brutala krigen i världshistorien. Det har även denna vecka varit veckans stora mediediskussion. Fallen som handlar om dom barn som spelar för mycket datorspel.

Nytt lagförslag hotar rättegångsrapportering  Liveflöden och direktrapportering inifrån rättssalen har på senare år blivit en självklarhet för så gott som alla nyhetsmedier i samband med stora rättegångar. . Intervjun blev omskriven världen över, eftersom Fu bröt ny mark när hon pratade öppet om något som ju de facto fortfarande är skam- och tabubelagt i stora delar av världen. Nej, istället var det tre ledarskribenter och en debattör.Åsiktsjournalistiken har tagit allt större plats sedan digitaliseringen. Men trots att medier hörde av sig flera gånger till polisen så sa de varken att de gjort ingripande eller att mannen avlidit. 3 Sat, 09:00: 3951 Svd:s SCA-granskning granskas En av de mest uppmärksammade granskningarna under de senaste åren är den om storföretaget SCA.

Var det en statskupp. . Berättelserna ska ha ett färdigt slut, några frågetecken ska efter lyssning inte finnas kvar. Reaktioner i sociala medier fick ärevördiga BBC att erkänna att man brutit mot en av sina egna etiska regler. Reporter: Tonchi Percan Kinas ambassad i hårda utspel mot flera medier Läget för pressfriheten är nattsvart i Kina. Ja, ganska långsökt och naturligtvis skrämmande om det vore sant. Förmodligen har det aldrig sänts så många timmar direktsända nyheter som veckan efter Parisdåden nu i november. Den fråga som många ställer sig, är om inte journalisterna borde rikta blickarna mot sig själva, i stället för mot podiet och det så välkända Twitterkontot.

Mediernas Lasse Truedson har ställt den klassiska journalistfrågan: Hur är det här? Men hur öppna inför läsarna och inför varandra på redaktionen är egentligen tidningen om andra typer av bolagsengagemang? Islamistisk halshuggning påstod vissa, vansinnesdåd tror andra. De vågar inte längre uttala sig enskilt i pressen av rädsla att få sparken eller att bli stämplade som bråkmakare i fall de skulle söka jobb någon annanstans. Den som läste vidare fick också veta att Öland nu ska bli av med EU-pengar på grund av det här.

Maria Schottenius känner många till som före detta kulturchef på Dagens Nyheter idag är hon återkommande krönikör och recensent i tidningen. Frågan om att ge 9000 unga flyktingar en ny chans att stanna i Sverige. I veckan dömdes två personer efter att ha hotat journalister på Aftonbladet. . Men så förra veckan kom dopingskommisionens beslut: Aregawi frias, halten av meldonium, hjärtmedicinen hon hade i blodet, var för låg för att hon skulle kunna fällas. TV-cheferna pratar om historisk bra siffror. . Nu när journalisterna packat ihop och lämnat Blomberg har en intensiv debatt tagit fart om ifall journalisterna med sina arbetsmetoder begått etiska övertramp.

Kvacksalveri om blodgrupper och hälsa Tv4 Nyhetsmorgon tog förra veckan återigen ett steg ut i den alternativa verklighet som finns bortom det vi dödliga kallar vetenskap och beprövad erfarenhet. Ett möte där chefredaktören och en representant för ägarna berättade att från och med nu ska migration och islam porträtteras som ett hot. Nya algoritmer ska gynna "det sanna" och inför det kommande valet i Tyskland ska Facebook ta hjälp av en tysk journalistbyrå för att identifiera falska nyheter. I dag ska vi titta på ett aktuellt fall hur det här samspelet fungerar. Allt detta kan man nu få om man spenderar över 10 miljoner på en fastighet precis under Uddevallabron. Ska man hjälpa en enskild person att få stanna i Sverige? Hur räddar redaktionerna bäst 22-åringens rykte? Sveriges Radio 00:34:45 Om medietränade makthavare och provocerande reportrar.

I kapitel efter kapitel går boken igenom de terrorattentat som varit på väg att genomföras i Danmark och vilka metoder som PET använt för att kartlägga och beivra terroristerna. För enligt flera källor till oss har den utredning som sedan december arbetar med att se över finansieringen av public service enats om att skrota licenssystemet. Läs en nyhetsartikel om detta här. Ja, med hjälp av ID-kapningar, falska profiler och till synes initierade aktieanalyser har två misstänkta läkarstudenter kunnat dupera så många forum-medlemmar att dom på kort tid tjänat miljoner. Reporter: Arvid Hallberg När TV-debatten intog Scandinavium När vi idag tänker på en valrörelses TV-debatter är det välproducerade, välregisserade och kvicka tillställningar vi ser framför oss. Aftonbladet skrek ut rubriken: russinpaketet ÄR rena giftbomben. Medan Dagens Nyheters redaktionella utvecklingschef Martin Jönsson tycker att det behövs mer debatt. Förra veckan rapporterades det faktiskt om ännu ett liknande fall.

I veckan berättade också Researchgruppen att man har tillgång till data ur sajten Flashbacks databas. . I flera tester hittade man spår av bekämpningsmedel i russin som säljs i svenska affärer. . 3 Sat, 09:03: 3951 Vad vill politikerna med mediepolitiken? Enligt statistik vi på Medierna fått har bevakningen av årets amerikanska primärval varit mer omfattande än både under 20Det har skrivit 173 procent fler artiklar om Donald Trump än om Mitt Romney 2012. Och Laholmsborna blir nu utan den tidningskonkurrens som fram tills nu funnits på orten. Det är långt ifrån den enda nyhetsartikeln den här valhösten som grundar sig på odds och där spelbolagen getts stort utrymme på redaktionell plats. I veckan hann sidan knappt laddas innan en stämpel fick stenhård kritik från en granskad part. Alla historier passar inte mallen för P3 Dokumentär. Han började, precis som Fredrik Reinfeldt 2006, med att konsultera Cecilia Stegö Chiló. .

rss:3 Sat, 05:00: 3951 Ständigt pågående publicering om klockringning i Växjö Ibland brukar ansvariga utgivare tala i vårt program om pågående publiceringar. Men det finns en chefredaktör som inte är ett dugg förvånad och som inte heller tycker att det är så mycket att uppröras över med tanke på vad det är för en slags tidning. Men i samband med domen i veckan blossade en annan konflikt upp mellan kammaråklagaren i målet, Charlotta Tanner, och Aftonbladets publisher, Jan Helin. Vi ska i dagens program försöka ta ett helhetsgrepp kring den kamp om verklighetsbilder som pågår och som ikea-morden på ett tydligt sätt manifesterat. Reporter: Therese Rosenvinge rss:3 Sat, 05:00: 3951 Kommuner tillbakavisar SVT-avslöjande om barnboenden Det blev enormt val-genomslag för SVT:s påstående om att regeringens LSS-politik skapar kommunala barnboenden. Har SVTs vilja att vara en del av tyckarsamhället gjort att de tassar närmare gränsen för vad man kan skriva och fortfarande kalla sig oberoende reporter?

Mix Megapol, NRJ och RIX FM går från och med i veckan att höra i hela Sverige. Ovanlig okritisk "Hemnet-journalistik" i Bohuslän Bohusläningen publicerade nyligen en artikel rubriken Spektakulär fastighet under Uddevallabron till salu, där 51 säljbilder från mäklaren fick redaktionell plats. Bakom kulisserna på Kommunal-granskningen Vi ska nu ta steget in bakom kulisserna på Aftonbladets granskning av Kommunal. Det första klippet som Matgeek, eller Johan Hedberg som han heter, publicerade har idag över 90 000 visningar. Och så har vi alla uppgifter som cirkulerat i medier. Nyligen rapporterade SVT Skåne i en lång rad publiceringar om hur Länsstyrelsen satt munkavle på en anställd.

Det handlar om den tidigare tidningschefen Anette Novaks medieutredning som ska lägga förslag på vad staten kan göra i ett fullständigt förändrat medielandskap. I veckan blev det känt att en av de mest kända tidningarna, Novaja Gazeta, hotar att tystna. . Ett upprop där runt 4000 journalistkvinnor kräver ett stopp för de sexuella övergrepp, den sexism och den tystnadskultur de upplever i mediebranschen. . Så att vi, när vi skriver in sandaler i Googles sökfält, nås av reklamlänkar till den betalande skoaffären. Men frågan är om GT faktiskt vet vad som händer på bilden man publicerat? . Uppemot 8 000 bosnisk-muslimska män och pojkar avrättades östra Bosnien av bosniskserbisk armé. Med sitt smygfilmade material kunde Kalla Fakta visa att skolledningen försökt lura en tillsynsman från Stockholms stad och att flera lärare muttrade över skolans brist på datorer. För då löpte samtliga tillstånd att sända kommersiell analog radio ut och dom nya tillstånd som nu ska gälla i åtta år framöver tog vid. sex spel online svensk gratis porrfilm

Sex spel online svensk gratis porrfilm - Svenska

Cumshot damunderkläder stora storlekar Efter tretton år som den snåla handlaren i världens längsta reklamsåpa, har han nu meddelat att han slutar. Reporter här är Erik Peterson. Har det blivit svårare att bedriva presstöds-uppburen journalistik, eller handlar det här om att ingen vill betala för idéer och åsikter som står till vänster?
Mogen erotik gratis sexkontakter 476
Sex spel online svensk gratis porrfilm Vår serie om journalistiken som förändrade valutgången. Likaså att vi utifrån vår digitala historik blir rekommenderade vissa klipp på Youtube, serier på Netflix eller får nya spellistor på Spotify. Eller går det att förklara erotisk thaimassage stockholm privat spa stockholm dom berättelserna om osannolikt välriktade annonser med den kunskap vi faktiskt redan har om hur mycket företaget vet om sina användare.
Svenska porr video knulla uppsala 597
Boken lanseras som journalistik och förlaget beskriver den som ett avslöjande n i veckan har frågetecknen radats upp kring den journalistiska metoden och pressetiken. . Nya siffror: Dessa nationer syns i utrikesjournalistiken USA, USA, USA och så ännu lite mer USA. Efter en uttrycklig önskan från Säpo har tidningen valt att inte heller berätta vilka metoder Säpo använder eller vid vilken geografisk plats själva spaningen pågår. Medverkar i samtalet som leds av Mediernas programledare Johan Cedersjö gör: Pia Rehnquist, chefredaktör för Sydsvenskan. Endast Skånska Dagbladet menar sig ha fått tipset bekräftat. Och Aftonbladet och Sydsvenskan, som båda publicerat artiklar med killen, har fått hård kritik för att ha gått på en blåsning. Trycket på Kommunal har varit enormt och deras press- och kommunikationsstab har under tiden granskningen pågått jobbat mer eller mindre dygnet runt. Den första delen handlar om journalistik i krissituationer. Därefter har diskussionen fortsatt.

Detta är ett växande problem, eftersom en viktigt källa till nyheter nu tystnar: polisradion. 3 Sat, 06:00: 3951 Kritiserad SVT-artikel om syrisk läkare För två veckor sen publicerade SVT nyheter en artikel om en läkare från Syrien som inte får utöva sitt yrke i Sverige. Och just nu, när hela den mediala och politiska samtiden bråkar om vad som är sanning och vad som är versioner av den med alternativa fakta och fake-news, går en av Sverige mäktigaste personer vad gäller svensk dokumentärfilm ut och påstår att den objektiva sanning. 28 april är det datum när den sista intervjun hos Hjärta till hjärta sker. Det ena alltid värre än det andra.

Men i veckan kom från EU-domstolen ett besked som ger avslöjandets hittills största förändring, det menar Daniel Westman, som forskar om IT och yttrandefrihetsjuridik vid Stockholms Universitet. Några dagar senare riktade turkisk polis pistol mot huvudet på några journalister i Silvan i sydöstra Turkiet. Förslag om att tillåta detta i Sverige har funnits länge, men både partier och jurister ger ofta hårt motstånd. I veckan har framförallt två säkerhetspolitiska nyheter fått stor spridning. Något som kvickt gav upphov till ett antal långdragna teorier om mörkläggning och censurering av den svenska staten.

Sändningen börjar strax efter. För betydligt längre än så har några av nätets mest frekventa Palmeutredare hållit. Blåögd skildring av blond jihadist? För det var inte e-handeln som klev in på den svenska marknaden. Men, och det är här det blir extra intressant. Scenen ligger på våning.

Krigsförbrytartribunal dömer journalister Krigsförbrytartribunalen för det forna Jugoslavien dömde nyligen franska journalisten Florence Hartman till dryga böter. Samtidigt som 80 000 poliser jagade de båda så kallade terrorbröderna i Paris inför världens alla kameror så livebevakades jakten på hästen Helge i Norrtälje även där med helikopter och värmesökande kamera. 3 Sat, 13:30: 3951 SvT fick gammal ökning av fattigpensionärer att bli som ny För två veckor sen gjorde vi ett inslag om Ekots rapportering av visstidsanställningar. Han riktar sin kritik mot polisen och socialtjänsten. Men när man påstår sensationella uppgifter, då måste man också ha alla rätt. OBS: I reportaget om Pomperipossa-artikeln nämns inte att den största politiska frågan i valrörelsen 1976 var kärnkraften. En pojke, som iklädd luciautstyrsel lånade ut sitt ansikte till varuhuset Åhlens julkampanj, blev helt ofrivilligt centrum för vår tids besatthet av rasism, identitet och tradition.Är det självklart att medier ska rapportera om detta? Putins frånvaro ledde till kremlologernas återkomst Plötsligt stod han där med ett snett leende. Uppslutningen från omvärlden har varit stor liksom det enhälliga fördömandet av terrorismen. När journalisterna började ställa kritiska frågor  Vi ska ta tillbaka långt i tiden, till en brytningstid, när den politiska journalistiken vaknade ur en slumrande tillvaro och började ställa kritiska frågor.

Vi har låtit TNS-Sifo undersöka toppnyheter på förstasidan i Expressen och Aftonbladet sedan 15 augusti tills i fredags. För en månad sen bestämde vi oss för att kartlägga hur svenska mediehus tänker använda sig av partisympatiundersökningar inför valet i höst. Betalväggar ger nya intäkter och klyftor Idag väljer allt fler tidningar att låsa in allt mer av sitt digitala material bakom så kallade betalväggar. Karin Hållsten har tittat på inslagen. Mönstret upprepades på fredagsnatten. Annat var det minst sagt 1976, när valets stora TV-debatt tog plats inför en kokande publik på Scandinavium i Göteborg. Detta trots att de inte ökade så mycket som många spått. Sveriges Radio 00:34:47 När Vladimir Putin kom till makten var det första han skaffade sig kontroll över televisionen.

Personaliserade nyhetsflöden hos Mittmedia Att annonsering bygger på data och riktas individuellt har blivit en självklarhet i vår digitala tillvaro. Vi har pratat med mannen bakom tabellerna - men först åkte vi till Jönköping, där Hallpressen, med flaggskeppet Jönköpingsposten, länge tronat som en av landets vinstrikaste tidningsbolag. Har vi skildrat möjligheterna och utmaningarna med en stor migration på ett för publiken trovärdigt sätt? 3 Sat, 06:00: 3951 Om dilemmat att granska och därmed ge spridning åt rykten Att etablerade medier inte ska skriva om rykten eller återge obekräftade uppgifter, det är en grundprincip för seriös journalistik. Och nu har vi den underliga situationen att, åtminstone vissa medier, försöker bevisa att kränkningar som Försvarsmakten avfärdat verkligen har inträffat. Sveriges Radio 00:34:47 Aftonbladet puffade för betalmaterial på förstasidan I dag diskuteras ofta att annonser i dagens medielandskap kamoufleras i redaktionell text. Sveriges Radio 00:34:46 Stort genomslag för betalt brott mot menstabu Ni har säkert hört eller sett det. Tätast bor vi på Södermalm i Stockholm. Mediebudorden del III BLÅljus! Vi har tittat närmare på lobbyismen och på vad som egentligen händer.

I veckan kom besked från Riksdagen om ersättning till dem som drabbats av narkolepsi av vaccinet mot svininfluensa. Den som en gång varit utpekad som terrorist kommer fortsätta vara det om det inte dränks av ny information. 3 Sat, 09:00: 3951 Blir källskyddet ett verktyg för aktiemanipulation? Vi stämde träff med Hanna Stjärne, VD för SVT och Cilla Benkö VD för Sveriges Radio för att höra hur dom reagerar på Mediernas nyhet. Reporter: Tove Palén 3 Sat, 10:03: 3951 Kissblöjan blev symbol för privat äldrevård  När äldreboendet Koppargården, ägt av det privata företaget Carema, granskades hösten 2011 hamnade vägda kissblöjor i fokus. Dessutom bjuder vi på en tidigare osänd intervju med författaren och Rysslandskännaren Peter Pomerantsev.

Men det har också förekommit uppgifter och rykten som skapat stor oro och rädsla. Kategori: Tonåring Porr, visningar: 22732, varaktighet: 18:48, denna webbplats är endast för vuxna. En fotograf som också har många egna erfarenheter av hur politiska kampanjer ibland riktar in sig på just kraftfulla bilder. Ändå har du aldrig hört talas om honom. rss:3 Sat, 05:00: 3951 Hård dom  på lös grund över pappors förmåga att trösta  Att pappor ratas när barn vill ha tröst och att barn hellre pratar med ingen alls än med sina pappor när de är ledsna. Om du är under 18 år, vänligen lämna denna sida.

Reader Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *